Zakelijk Engels
en
Bedrijfstraining

DialoguE heeft naam gemaakt in het zakelijk Engels en het Engels voor diplomatie.

Spreekt u vloeiend Engels en wilt u een dag of twee in het Engels voor uw specialiteit onderdompelen? U bent niet erg gevorderd, zelfs beginner in het Engels, en u wilt binnen een of twee weken de woordenschat van uw beroep verbeteren?

U zult niet teleurgesteld worden. Het DialoguE-programma is bedoeld voor professionals (zakenlieden, diplomaten, enz.) die geen tijd willen verspillen en weinig tijd hebben om efficiënt te zijn in het Engels.

Een van de gebieden waarin DialoguE uitblinkt: onderhandelen in het Engels. U leert snel spreken, denken, handelen in het Engels. De Engelse cultuur wordt niet langer een obstakel, het wordt uw bondgenoot. U wordt gezien als iemand die de Engelstaligen echt begrijpt.

De DialoguE "Gespecialiseerd Engels" MP3-bestanden, CD's of CD-ROM's zijn ook zeer populair in de zakenwereld. U heeft de beschikking over elke nuttige uitdrukking, elke noodzakelijke zinswending.

Maar niet als een lijst met woordenschat woorden. Dit zijn de zinnen die u nodig heeft voor uw onderhandelingen. Zinnen die U snel kunt verwerven en die dankzij DialoguE-technieken net zo natuurlijk worden als die U in uw moedertaal gebruikt

Zakelijk Frans Cursussen en Trainingen

- Administratief Engels - Commercieel Engels - Financieel Engels - Juridisch Engels - Kopen en/of verkopen in het Engels - Economisch Engels - Engels van de diplomatie - Engels van het verzekeringswezen - Engels voor HR professionals - Engels voor recht - Engels voor het secretariaat - Engels voor toerisme en hotelbedrijf - Medisch Engels - Onderhandelen in het Engels - Technisch Engels - Zakelijk Engels - Het woord voeren

Bedrijfstraining

DialoguE geeft ook trainingen in groepen (maximaal 6 personen per groep) en in volledige onderdompeling binnen bedrijven.

De grootste multinationals vertrouwen op DialoguE.

Referenties

Onder de bedrijven die de knowhow van Dialogue gebruiken, vindt u:

Allianz, Axa, European Commission, Hoffmann-La Roche, UBS, Swiss Life, enz.

In een week tijd boeken hun medewerkers spectaculaire vooruitgang in het Engels van hun specialiteit.

 
 
website gemaakt door dyzyx.com